WIE KENT NEDERLAND

                                                                         

CAMPINGS AAN HET WATER

Overzichten met Campings in Nederland zijn er meer dan voldoende. We gaan hier voorlopig alleen de watersportcampings (met eigen haven) in Overijssel en Friesland vermelden. Indien u een camping met eigen jachthaven in Nederland wilt aanmelden, kunt u het onderstaande formulier gebruiken.  

 U kunt uw camping aanmelden via contact onder aan de pagina.

 


Wilt u kamperen in de Weerribben? Bij Recreatiecentrum de Kluft bent u op het goede adres. U vindt ons op de grens van Friesland en Overijssel, in het hart van Nationaal Park Weerribben – Wieden.


Recreatiecentrum de Kluft beschikt over een prachtige camping en heeft een oppervlakte van ca. 15 hectare. Op het terrein zijn zo’n 275 kampeerplaatsen voor zowel vaste als toeristische gasten. Vrijwel de meeste plaatsen hebben vrij zicht op het water en beschikken over een stroomaansluiting. De stroomcapaciteit bij recreatiecentrum de Kluft bedraagt 6 ampère (1320 Watt). Tevens kunt u kamperen op ons trekkersveld, ook prachtig aan het water gelegen. Dit veld is speciaal ingericht voor het kamperen met een tent.

U kunt op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur op de plaats terecht. De plaats moet voor 12.00 uur vrij zijn. Buiten het hoogseizoen is het eventueel mogelijk om langer te verblijven, dit in overleg met de receptie. Website >>