WIE KENT NEDERLAND
email; info@wiekentnederland.nl                                                                         

AMATEURFOTOGRAFIE Gemeente Enschede                                                                                ENSCHEDE OBJECTIEF

Naast de professionele fotografen in de Gemeente Enschede zijn er NOG meer amateurfotografen die prachtige foto's maken van verschillende objecten. In onze Gemeente is het voor amateurfotografen een waar walhalla met prachtige natuur en veel variatie. Voor het maken van een goede foto moet je minimaal beschikken over een goede camera, creativiteit en ruimtelijk inzicht, en een beetje geluk.

In deze rubriek kun je je eigen foto's TENTOONSTELLEN. In eerste instantie kun je 8 van je beste foto's plaatsen op deze pagina's. Indien gewenst kan de naam van de foto en de fotograaf worden toegevoegd. Ook een link naar de website, Twitter , Instagram of Facebook-account van de fotograaf is een optie.


Richelle van Herwijnen
Richelle van Herwijnen


Richelle van Herwijnen
Richelle van HerwijnenStuur jouw foto's naar info@wiekentnederland.nl met vermelding van naam en woonplaats en eventueel een link naar een website of socialmedia account.