WIE KENT NEDERLAND
email; info@wiekentnederland.nl                                                                         

AMATEURFOTOGRAFIE Achterhoek                                                                                        ACHTERHOEK OBJECTIEF

Naast de professionele fotografen in de Achterhoek zijn er NOG meer amateurfotografen die prachtige foto's maken van verschillende objecten. Onder de Achterhoek vallen de Gemeenten Aalten, Berkelland, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Zutphen en Winterswijk. In deze Gemeenten is het voor amateurfotografen een waar walhalla met de prachtige natuur en veel variatie. Voor het maken van een goede foto moet je minimaal beschikken over een goede camera, creativiteit en ruimtelijk inzicht, en een beetje geluk.

In deze rubriek kun je je eigen foto's TENTOONSTELLEN. In eerste instantie kun je 8 van je beste foto's plaatsen op deze pagina's. Indien gewenst kan de naam van de foto en de fotograaf worden toegevoegd. Ook een link naar de website, Twitter , Instagram of Facebook-account van de fotograaf is een optie.


Gerard Steijn
Gerard Steijn


Gerard Steijn
Gerard Steijn


Gerard Steijn
Gerard SteijnStuur jouw foto's naar info@wiekentnederland.nl met vermelding van naam en woonplaats en eventueel een link naar een persoonlijke website of socialmedia account !