WIE KENT NEDERLAND

                                                                         

ONDERNEMERS Gemeente Enschede                                                                            ENSCHEDE OBJECTIEF

'Shop lokaal, steun de winkeliers en ondernemers in uw Gemeente'

Deze TEKST zien we steeds vaker voorbij komen op de diverse sociale media en zorgt voor de nodige discussie, zeker omdat steeds meer winkels het moeilijk hebben. Grote ketens gaan failliet, kleine winkeliers en ondernemers hebben het zwaar. De oorzaak lijkt een slechte economie maar de crisis is zo goed als voorbij en de online warenhuizen groeien juist. Er zijn dus bedrijven die winnen en bedrijven die verliezen. Het is een beetje een ‘kip en het ei’ verhaal; de consument gaat niet graag naar een lege winkelstraat waar hij maar de helft van de inkopen kan doen, maar voor de winkelier zal iets beginnen in een lege winkelstraat een enorm risico zijn. In onze gemeente gaat het behoorlijk goed, met name in Enschede, maar er staat nog het een en ander leeg, gelukkig komen er ook nieuwe ondernemers bij. We willen natuurlijk allemaal minder leegstand en meer bedrijvigheid in de gemeente, maar dan moet de consument wel komen, en niet veel online bestellen.

Deze TEKST zet iedereen in ieder geval aan het denken. Gewoon je geld uitgeven in je eigen Gemeente en steun de lokale economie en de werkgelegenheid, daar worden jij en de mensen om jou heen uiteindelijk vele malen beter van.  Geniet van al het moois dat zich in je eigen dorp bevindt.

MIRO CENTER ENSCHEDE