WIE KENT NEDERLAND
                                                                         

Bedrijven in de Gemeente Hellendoorn

Welkom op de bedrijvenpagina van Nijverdal Objectief met nieuws en relevante informatie voor en over ondernemers uit de Gemeente Hellendoorn. Pagina is in opbouw. U kunt zich aanmelden via het contactformulier onder aan de pagina.

Rondom verrassend uw onderneming of een product onder de aandacht brengen?              360° Foto gemaakt door PASCREA VIDEOPRODUCTIE

In Nijverdal is Zwiers klusbedrijf en montage- bedrijf gevestigd en heeft zich met ruim 30 jaar ervaring gespecialiseerd in het uitvoeren van een totaalpakket aan diensten voor particulieren in een radius van ongeveer 20 km rondom Nijverdal. Doordat vrijwel alle projecten van A tot Z in eigen beheer kunnen worden uitgevoerd door Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf kunnen wij de kosten relatief laag houden en heeft u altijd maar te maken met één aanspreekpunt, wat een duidelijke communi- catie garandeert. Bij alle projecten, groot of klein, levert Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf Nijverdal maatwerk, wij luisteren goed naar de wensen van de klant en baseren daar een gedegen plan van aanpak op. Wij zijn inzetbaar ingeval van nieuwbouw, maar ook bij renovatieprojecten. Daarnaast verzorgen wij het onderhoud aan bestaande panden en kunnen opbouwen en aanbouwen aan de woning verzorgen. Meer >>

Wilt u uw onderneming of een product krachtig onder de aandacht brengen?

Dan is een ‘online’ BEDRIJFSVIDEO het marketing middel van deze tijd! PASCREA produceert bedrijfsfilms die passen bij uw onderneming en zorgen dat ze de aandacht van uw kijker pakt.

De combinatie van beeld, muziek en/of gesproken woord is vele malen effectiever dan een mondelinge toelichting. Een bedrijfsvideo is een krachtig middel om met uw doelgroep te communiceren via de website, op social media, via een YouTube kanaal of in presentaties.

Het is eigenlijk het visitekaartje van uw onderneming. Kijk ook eens op de website van Pascrea en ontdek wat de mogelijkhden zijn.

https://www.pascrea.com/


Izabella Hemmink, eigenaresse van Bella bij Iza in Nijverdal heeft zich gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen. Met behulp van een Mediscope kan ik een Hoofdhuidanalyse uitvoeren.        Ik vergroot de hoofdhuid  en de haarzakjes 200 x en zo kan ik nog beter mijn advies  geven en mijn dermatologische producten van Mediceuticals goed aanpassen aan de behoefde van elke klant.

Iedereen gaat bij mij naar huis met een advies op maat. Na 2 weken komen mijn klanten terug  voor een controle. Ik neem de tijd om goed advies te geven en vertel  over de producten en verzorging.

Ook mensen die Chemotherapie ondergaan kunnen heel veel baat hebben bij de Mediceuticals producten. Sommige van de producten ontgiften de huid van de chemostoffen en brengen de verstoorde PH waarde van de huid weer in balans. Zo heb je minder last van droge huid en jeuk.

Dus: Heb je last van schilfers, jeuk, kaalheid, eczeem, acne, haaruitval, Alopecia, Psoriasis, chemotherapie?  Bel gerust voor een afspraak.

Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid!!!  Tot ziens bij Bella bij Iza, Facebook @Bella bij Iza


In 2016 is Chris Finke gestart met MHF Handelsonderneming (Metaal Handel Finke) en sinds februari van 2017 is het bedrijf gevestigd aan de Nijverheidsweg op het Industrieterrein ‘t Lochter in Nijverdal. Chris heeft inmiddels met zijn bedrijf flink aan de weg getimmerd en een aantal grote bedrijven uit de omgeving leveren hun oude ijzer in bij MHF Handelsonderneming. Veel kleine bedrijven en particulieren weten de weg naar Metaal Handel Finke inmiddels ook te vinden en  brengen hun metalen naar MHF in Nijverdal. Op deze wijze levert het metaal nog iets op en dragen we bij aan het recycling proces en hergebruik. Heeft u veel metaalafval dan kunt u gratis een container van MHF laten plaatsen. Bij MHF wegen ze digitaal en betalen contant. Per 1 juli 2018 start een nieuwe medewerker en er is ook een extra vrachtwagen aangeschaft om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wilt u meer informatie over het ophalen van uw oude ijzer en/of metalen, of voor het plaatsen van een container, neem dan contact op via telefoonnummer 0620204916

Heeft u metaalafval, neem dan gerust contact met ons op of kom langs.

Op de Foto: Chris & Saskia Finke voor het pand aan de Nijverheidsweg.

Openingstijden:
Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 17.00
Zaterdag: 09.00 – 13.00


Het Pannenkoekenhuus Hellendoorn. Ons bedrijf bevindt zich in het buurtschap Marle, een omgeving waar het heerlijk vertoeven is. Vlakbij het nationaal park Sallands Heuvelrug en het mooie kronkelige riviertje de Regge. Ons bedrijf heeft een capaciteit van honderd plaatsen, en wij beschikken over een ruim invaliden-toilet. Ook bezitten wij een prachtige, gecertificeerde tent met een capaciteit van 250 personen. Zeer geschikt voor bruiloften, buurtfeesten, beurzen etc..
Naast het serveren van koffie en pannenkoeken, kunnen wij voor familie en bedrijven complete arrangementen verzorgen. Ook voor huifkar- fiets- en wandeltochten kunt u bij ons terecht. En natuurlijk kan er gecombineerd worden met een bezoek aan het Blikkenmuseum.
Na afloop van een activiteit hebben we voor U verschillende buffet mogelijkheden. In overleg kunnen wij bijna aan al uw wensen voldoen. Lees meer op onze website >>


 


9 mei ondertekenden Jaco Zwaan van Vishandel Zwaan uit Spakenburg en wethouder Thomas Walder het koopcontract voor een kavel op bedrijventerrein ’t Lochter III. Het merendeel van Zwaans verkooppunten bevindt zich in Oost Nederland en dus is een vestiging in Nijverdal waar het bedrijf al bijna 60 jaar actief is, een logische stap. Zwaan heeft ambitieuze plannen en haast met zijn nieuwe pand en was dus blij dat wethouder Walder hem dinsdag bij de ondertekening van het contract ook direct de bouwvergunning kon overhandigen.Ambities krijgen de ruimte op Lochter III

’t Lochter kent een flexibele verkaveling  voor zowel kleinschalige  als grootschalige kavels, pas te maken naar uw wens. Naast kantoren en lokaal gemengd is er ruimte voor logistiek en (maak)industrie tot en met een milieuklasse cat 4A. Bedrijvenpark ’t Lochter is direct bereikbaar vanaf de A1 en de A35, die via de rijksweg (N35) in 2020 als 4 baans autoweg “landt“ vóór het industriegebied ‘t Lochter met een eigen ongelijkvloerse afrit. Dit mede door het combiplan in Nijverdal welke in 2015 is geopend, waarmee met de combitunnel de doorstroom van verkeer tussen Zwolle en Twente is verbeterd. Al met al een toplocatie aan de oostkant van Nijverdal: ‘t Lochter III biedt 25 hectare voor bedrijvigheid in een groene omgeving. De ecologische verbindingszone met ecoduct zorgt voor ruimtelijke kwaliteit en geeft uitstraling.

Kavel kopen?
Wilt u bouwgrond kopen om uw ambities waar te maken? Pak dan nu uw kans want op ’t Lochter III krijgt u groen licht voor nieuwe ideeën! Voor meer informatie over een kavel voor uw bedrijf of kantoor kunt u contact op nemen met de gemeentelijke contactfunctionaris, de heer M. Reinders, tel 0548-630 528, of onze makelaars.