Bedrijven in de Gemeente Hellendoorn

Welkom op de bedrijvenpagina van Nijverdal Objectief met nieuws en relevante informatie voor en over ondernemers uit de Gemeente Hellendoorn. Pagina is in opbouw. U kunt zich aanmelden via het contactformulier onder aan de pagina.

Rondom verrassend uw onderneming of een product onder de aandacht brengen?              360° Foto gemaakt door PASCREA VIDEOPRODUCTIE

In Nijverdal is Zwiers klusbedrijf en montage- bedrijf gevestigd en heeft zich met ruim 30 jaar ervaring gespecialiseerd in het uitvoeren van een totaalpakket aan diensten voor particulieren in een radius van ongeveer 20 km rondom Nijverdal. Doordat vrijwel alle projecten van A tot Z in eigen beheer kunnen worden uitgevoerd door Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf kunnen wij de kosten relatief laag houden en heeft u altijd maar te maken met één aanspreekpunt, wat een duidelijke communi- catie garandeert. Bij alle projecten, groot of klein, levert Zwiers klusbedrijf en montagebedrijf Nijverdal maatwerk, wij luisteren goed naar de wensen van de klant en baseren daar een gedegen plan van aanpak op. Wij zijn inzetbaar ingeval van nieuwbouw, maar ook bij renovatieprojecten. Daarnaast verzorgen wij het onderhoud aan bestaande panden en kunnen opbouwen en aanbouwen aan de woning verzorgen. Meer >>

Wilt u uw onderneming of een product krachtig onder de aandacht brengen?

Dan is een ‘online’ BEDRIJFSVIDEO het marketing middel van deze tijd! PASCREA produceert bedrijfsfilms die passen bij uw onderneming en zorgen dat ze de aandacht van uw kijker pakt.

De combinatie van beeld, muziek en/of gesproken woord is vele malen effectiever dan een mondelinge toelichting. Een bedrijfsvideo is een krachtig middel om met uw doelgroep te communiceren via de website, op social media, via een YouTube kanaal of in presentaties.

Het is eigenlijk het visitekaartje van uw onderneming. Kijk ook eens op de website van Pascrea en ontdek wat de mogelijkhden zijn.

https://www.pascrea.com/


Kapper/Haarwerkspecialist Izabella Hemmink van Livage Salland/Bella bij Iza nu ook gespecialiseerd in haar en hoofdhuid problemen. Roos, vette hoofdhuid, kale plekken, jeuk, psoriasis, hoofdhuidspecialist Izabella Hemmink komt van alles tegen. Met een hoofhuidanalyse apparaat kan ik constateren wat er met de huid aan de hand is om daar ook de juiste behandeling en de juiste MEDICEUTICALS producten toe te kunnen passen. Jarenlang was ze kapster en zag wat er allemaal mis kan zijn met de hoofdhuid. Dat deed haar besluiten om de opleiding dermatologie voor kappers te volgen. ‘’Als kapster was ik vooral aan het knippen en kon ik mensen niet verder helpen” aldus Izabella. “Nu ik mij gespecialiseerd heb in de hoofdhuid, kan ik veel problemen wel verhelpen”. Met de juiste behandeling en producten zie je vaak binnen twee tot drie weken resultaat. Wat er met de hoofdhuid aan de hand is, kan Izabella zien aan de hand van een hoofdhuidanalyse. Dit doet ze met een speciaal apparaat, de MEDISCOOP die de hoofdhuid tot 200 keer vergroot.

Wat volgens Izabella met welke producten de hoofdhuid wordt behandeld. Want met dit laatste gaat het in de praktijk nog wel eens mis. De shampoos die je in de winkel koopt, bevatten vaak teveel parfum en schuimende middelen. Daarmee raakt de zuurgraad van je hoofdhuid uit balans. Ook kunnen dergelijke shampoos je huid juist te schoon maken, waardoor ze kwetsbaar wordt voor bacteriën.

De producten die Izabella gebruikt en verkoopt Mediceuticals, zijn medicinaal en dermatologisch. Deze bevatten geen parfum, alcohol, siliconen en verstoren de zuurgraad van de huid niet, maar herstellen de verstoorde PH waarde. Dat kan komen door medicatiegebruik, chemotherapie ed. Mediceuticals producten zorgen dat je huid gezond blijft en sneller hersteld bij beschadiging. Geschikt voor mensen met eczeem of allergieën. Tevens geschikt voor kinderen met een gevoelige huid of bijvoorbeeld berg. Ook iedere dag je haar wassen is helemaal niet slecht, behalve als je het doet met de verkeerde producten.

Kom naar Rokerij Marle voor heerlijke ambachtelijke en vers gerookte producten waaronder gerookte zalm en paling. Daarnaast rookt rokerij Marle producten zoals kipfilet, beenham, champignons, uien, knoflook, kruiden, zeezout, etc. Tevens roken wij op bestelling, u kunt de producten iedere vrijdag en zaterdag afhalen, maar kan ook bezorgd worden. Lees meer >>

                                                                                        3 Paint Totaal voor diverse opdrachten om te schilderen/behangen, voor de particulier, en voor bedrijven, zowel binnen als buiten. Bel mij voor vragen tussen 8.00 en 20.00 uur op 06-19 019 630. Kijk voor meer info op www.3painttotaal.nl
Of mail naar driepainttotaal@gmail.com voor offerte en/of andere vragen m.b.t schilderwerk .


Kartplaza, meer dan karten!

Kartplaza Actionworld is inmiddels veel meer dan alleen een kartbaan. Met diverse indoor en outdoor activiteiten voor jong en oud is Kartplaza Actionworld in Nijverdal het meest actieve en complete partycentrum van Overijssel! Virtual Reality? Dat kan in onze VR-room! Kom naar de VR-room van Kartplaza en waan je in de wereld van Virtual Reality. Stap in een supersnelle achtbaan, spring van een heuse wolkenkrabber of treed in de voetsporen van Robin Hood! De VR-room is een echte aanrader voor jong en oud. Leuk voor een gezellig en origineel uitje met vrienden of een familie- of bedrijfsfeest. Onze VR-rooms zijn uniek in Noord-Oost Nederland. Kijk maar eens op de website van Kartplaza Actionworld.

Ontspannen en gezellig bowlen in een moderne, knusse sfeer. Met het gezin, familie, vrienden of collega’s. Bij de Bowlingboerderij kunt u bowlen in een aantrekkelijke ambiance! De Bowlingboerderij is sinds jaar en dag de locatie in Overijssel om gezellig met het hele gezin, familie, vrienden of collega’s te gaan bowlen en daarna eventueel deel te nemen aan de Twentse Toafel, ons welbekende koud en warm buffet. Bij de Bowlingboerderij Nijverdal kunt u bowlen op compleet nieuwe en moderne bowlingbanen, met ‘s avonds een spetterende lichtshow, rookmachines en goede muziek. De banen zijn compleet vernieuwd, voorzien van een nieuwe vloer, nieuwe verlichting en score-computers. Het handmatig noteren van de scores is verleden tijd. Met onze 6 nieuwe bowlingbanen bieden wij de mogelijkheid om gezellig met uw gezelschap een sportieve activiteit te doen onder het genot van een drankje en/of hapje. Meer >>

eXtra uitgelicht


Het Pannenkoekenhuus Hellendoorn. Ons bedrijf bevindt zich in het buurtschap Marle, een omgeving waar het heerlijk vertoeven is. Vlakbij het nationaal park Sallands Heuvelrug en het mooie kronkelige riviertje de Regge. Ons bedrijf heeft een capaciteit van honderd plaatsen, en wij beschikken over een ruim invaliden-toilet. Ook bezitten wij een prachtige, gecertificeerde tent met een capaciteit van 250 personen. Zeer geschikt voor bruiloften, buurtfeesten, beurzen etc..
Naast het serveren van koffie en pannenkoeken, kunnen wij voor familie en bedrijven complete arrangementen verzorgen. Ook voor huifkar- fiets- en wandeltochten kunt u bij ons terecht. En natuurlijk kan er gecombineerd worden met een bezoek aan het Blikkenmuseum.
Na afloop van een activiteit hebben we voor U verschillende buffet mogelijkheden. In overleg kunnen wij bijna aan al uw wensen voldoen. Lees meer op onze website >>


 


9 mei ondertekenden Jaco Zwaan van Vishandel Zwaan uit Spakenburg en wethouder Thomas Walder het koopcontract voor een kavel op bedrijventerrein ’t Lochter III. Het merendeel van Zwaans verkooppunten bevindt zich in Oost Nederland en dus is een vestiging in Nijverdal waar het bedrijf al bijna 60 jaar actief is, een logische stap. Zwaan heeft ambitieuze plannen en haast met zijn nieuwe pand en was dus blij dat wethouder Walder hem dinsdag bij de ondertekening van het contract ook direct de bouwvergunning kon overhandigen.Ambities krijgen de ruimte op Lochter III

’t Lochter kent een flexibele verkaveling  voor zowel kleinschalige  als grootschalige kavels, pas te maken naar uw wens. Naast kantoren en lokaal gemengd is er ruimte voor logistiek en (maak)industrie tot en met een milieuklasse cat 4A. Bedrijvenpark ’t Lochter is direct bereikbaar vanaf de A1 en de A35, die via de rijksweg (N35) in 2020 als 4 baans autoweg “landt“ vóór het industriegebied ‘t Lochter met een eigen ongelijkvloerse afrit. Dit mede door het combiplan in Nijverdal welke in 2015 is geopend, waarmee met de combitunnel de doorstroom van verkeer tussen Zwolle en Twente is verbeterd. Al met al een toplocatie aan de oostkant van Nijverdal: ‘t Lochter III biedt 25 hectare voor bedrijvigheid in een groene omgeving. De ecologische verbindingszone met ecoduct zorgt voor ruimtelijke kwaliteit en geeft uitstraling.

Kavel kopen?
Wilt u bouwgrond kopen om uw ambities waar te maken? Pak dan nu uw kans want op ’t Lochter III krijgt u groen licht voor nieuwe ideeën! Voor meer informatie over een kavel voor uw bedrijf of kantoor kunt u contact op nemen met de gemeentelijke contactfunctionaris, de heer M. Reinders, tel 0548-630 528, of onze makelaars.